Si voleu conèixer més sobre ENCAT i els seus projectes feu click sobre el logo d'ENCAT o al nostre FACEBOOK i trobareu més informació sobre nosaltres amb un gran ventall de projectes i d'obres realitzades. 

Projecte de Reforma d'un habitatge a Argentona

 

Projecte i direcció d'obres per a la rehabilitació d'una casa de cos de 1793 entre mitgeres a Argentona. Aquesta vegada us portem un projecte molt personal... en la reforma complerta d'un habitatge entre mitgeres al centre d'Argentona. Esperem que us agradi

Centre Logístic per Corberó - Benavent a Sagunt 

Projectes, execució i direció d'obres i instal·lacions per a la construcció d'un Centre Logístic de 20.000m2 amb 10.000m2 de'urbanització exterior a la població de Sagunt - València.

 

Rehabilitació d'un habitatge a Badalona

 

Projecte i direcció d'obres per a la rehabilitació d'un habitatge de 90m2 de planta pis a un edifici del 1900 entre mitgeres a Badalona. 

Projecte de Reforma amb BIM al Centre de Gràcia, Barcelona

 

Projecte i direcció d'obres per a la reforma d'un habitatge al carrer Astúries, al Districte de Gràcia. Aquesta vegada projectem amb BIM amb unes primeras imatges del canvis de distribució a realitzar. Els resultats en breus mesos els podrem oferir!

 

Activitats de locals comercials de M.B. Benavent

 

Projectes d'activitats i obres de locals comercials de M.B. Benavent a localitats com Badalona, Mataró, Sabadell, Hospitalet de Llobregat, , El Prat, Castelldefels, Gavà o Cornellà de Llobregat entre d'altres.

 

Magma - Estètica i massatges

 

Projectes d'obres, legalitzacions d'activitats, baixa tensió i direccions per la reforma i canvi d'ús d'una activitat d'estètica i massatges a la población de Vilassar de Mar. 

 

Centre Veterinari Bastet

 

Projectes d'obres, legalitzacions d'activitats, baixa tensió i direccions per la reforma i canvi d'ús d'un centre veterinari a Parets del Vallès.

 

Ecobubbles - Bugaderia d'autoservei ecològica

 

Projectes d'obres, legalitzacions d'activitats, baixa tensió i direccions per la reforma i canvi d'ús d'una activitat de bugaderia d'autoservei ecològica de la franquicia Ecobubbles, aquesta vegada a la població de Premià de Mar. 

 

Bed & Breakfast Caldescans - Llicències, execució i projectes d'activitats i de les instal·lacions

 

Projectes d'obres, legalitzacions d'activitats i baixa tensió i direccions per la reforma i canvi d'ús d'un habitatge unifamiliar en un hostal de Bed & Breakfast a la centre de població de Caldes d'Estrac. 

 

Mur de contenció amb pedra natural a un habitatge unifamiliar Les Ginesteres, Argentona

 

Projecte i direcció d'obres, càlcul i justificació estructural per a l'edificació d'un mur de contenció de terres de 4,00 metres d'alçada a la vila d'Argentona. 

 

The BOT - Llicències, execució i projectes d'obres, activitats i de les instal·lacions

 

Projectes d'obres, activitats i informes a Serveis de la Generalitat i Bombers de Catalunya, Legalització de instal·lacions i Certificació Ambiental amb entitats de control externes. El bar The Bot donarà molt a parlar, un berenador exterior, zona de jocs i descans, música i activitats per tot el món, tant pel dia com per la nit, situat al Polígon del Pla d'en Boet de Mataró.

 

Happy Yoga - Centre de formació i aprenentatge del ioga

 

Projecte d'Obres, Llicència d'Activitats, Legalització de Baixa Tensió i Certificacions amb Entitats Ambientals de Control per una activitat de centre de formació de grau superior de ioga i aprenentatge, situat al carrer del Bruc número 7, Eixample, Barcelona.

Centre Òptic OPTICHIC - Llicències d'activitat, obres i instal·lacions

 

Projectes d'Obres Menors, Llicència d'Activitats a l'Ajuntament de Barcelona i Llicència de instal·lacions de Baixa Tensió amb Industria per l'obertura d'un centre òptic OPTICHIC situal al carrer Rosselló 171 de Barcelona.

Edifici Torreblanca - Projectes d'execució, llicències i direcció d'obres 

 

Projectes d'execució, llicències d'instal·lacions i activitats, baixa tensió, climatització, solar i telecomunicacions; per la construcció d'un edifici plurifamilirar amb 66 habitatges, 8 locals i parking comunitari de 141 places i tres plantes de soterrani a la zona de Torreblanca, Sant Feliu de Llobregat.

 

 

 

Bar La Granja

 

Projectes de llicència d'obres menors, activitats i baixa tensió per a l'obertura d'un bar amb un espai infantil a la Riera Pare Fita d'Arenys de Mar.

 

Complex Esportiu Fibracolor Tordera

 

Estudi i valoració per la implantació d'un complex esportiu que inclou quatre pistes de tennis, tres pistes de pàdel, piscina i jacuzzi, amb residència per esportistes i servei de restaurant, a l'antiga Residència Fibracolor de Tordera. 

 

Edifici Torreblanca - Sant Feliu de Llobregat

 

Projecte d'execució i direcció d'obres d'instal·lacions d'un edifici de 66 habitatges i 141 places d'aparcament situat a la població de Sant Feliu de Llobregat.

Edifici plurifamiliar Obra Social La Caixa 

 

Projectes i direcció de l'obra d'un edifici plurifamilar de 62 habitatges i aparcament comunitari per l'Obra Social La Caixa a la població de Banyoles.

 

Hotel Ibis Mataró

 

Projectes, execució i direccions d'obra de l'hotel Ibis situat al municipi de Mataró.

 

Restaurant Musical Sis b - Malgrat de Mar

 

Projecte d'execució de les instal·lacions, direcció d'obres i legalització d'activitat i instal·lacions d'un restaurant musical a la població de Malgrat de Mar.

 

 

Perruqueria i Estètica ÉLÉGANT

 

Projecte d'obres, activitat i baixa tensió per l'obertura d'una perruqueria amb estètica al centre d'Arenys de Mar.

 

Avantprojecte del Circuit Karting Cabrera de Mar

 

Primera fase de projecte executiu d'un circuit de karts, amb projecció al municipi de Cabrera de Mar. Actualment en procès de Pla Especial.